Luontokunnat-verkoston Kuntavaalit 2021 -kampanja käynnistyy

Uutinen 21.5.2021 klo 14.27

Luontokunnat-verkoston kuntavaalikampanja käynnistyy maanantaina 24.5. Luontokunnat-verkosto haluaa kuntavaalien alla kiinnittää huomion kuntien tärkeisiin luontokohteisiin sekä nostaa esille lähiluonnon arvon kuntalaisille ja kunnan elinvoimaisuudelle.

Kampanjassa Luontokunnat-verkosto twiittaa tutkittua tietoa sekä toivoo mahdollisimman monen verkostossa olevan henkilön ja toimijan twiittaavan kuntien tärkeistä luontokohteista. Tätä varten on tehty Luontokunnille yhteinen Twitter-pohja, jonka avulla jokainen voi esitellä kunnan hienoja luontokohteita. Twitter-pohjaan voit täydentää oman tekstisi ja kuvan. Twitter-pohjaa voit käyttää twiitatessasi itse.

Nosta twiitilläsi esiin oma luontoparatiisisi, olipa se sitten kuntasi tunnetuin luontokohde tai lähiluontosi helmi, joka ansaitsee tulla nähdyksi. Twiittaamistyyli on hyvin vapaa, voit hyvin vain esitellä kuntasi arvostusta ansaitsevan luontokohteen tai halutessasi myös ottaa kantaa esim. kohteen säilyttämisen, suojelutarpeen tai yleisemmin luontoasioiden puolesta.

#luontokunnat #kuntavaalit #lähiluonto #luonto

Esimerkki twiittipohjan käytöstä
Esimerkki Luontokunnat-Twiitti-pohjan käytöstä.

  • Tulosta sivu